Mașina inspectorilor de la ISCTR Cluj, prinsă sub barieră, după ce șoferul a forțat trecerea de cale ferată de la Apahida (imagini)

Ca un joc cu moartea este scena filmată de un martor la o trecere peste calea ferată din județul Cluj: o dubă a ajuns între bariere și nu s-a mai putut urni de-acolo, iar trenul se apropia cu viteză. În ultimul moment a fost evitat un dezastru, scrie azi stirileprotv.ro

Echipajul de inspectori de la ISCTR Cluj se deplasa pe Drumul Național 1C. La un moment dat, la Apahida, bariera de la calea ferată s-a lăsat. Deși avea obligația să oprească, șoferul a forțat bariera. Dispozitivul s-a blocat peste mașină.

Mașina inscripționată cu denumirea Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier rămâne blocată sub bariera de la trecerea de cale ferată.

Se pot observa și semnalele luminoase în funcțiune, semn că bariera coboară în câteva secunde pentru a trece trenul. Cel mai probabil, cel aflat la volan ar fi încercat să forțeze trecerea.

Pentru a rezolva imediat situația, doi angajați coboară și reușesc să ridice bariera cu mâinile. Astfel au răgaz să dea mașina înapoi.

După câteva secunde barierele coboară din nou și imediat trece și trenul. Polițiștii au transmis că s-au autosesizat și fac verificări.

Cel mai probabil, șoferul dubei aparținând ISCTR Cluj va rămâne pieton pentru 90 de zile pentru nerespectarea luminilor roșii de la barieră.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, tot în județul Cluj, o autospecială a pompierilor a trecut razant prin fața trenului, la o trecere de cale ferată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This