Directorul unei școli gimnaziale din Cluj este acuzat că a lovit doi elevi și a bruscat-o pe mama unuia dintre ei

Este anchetă uriașă la o școală gimnazială din Cluj. Un director este acuzat că ar fi agresat fizic doi elevi și a bruscat-o pe mama unuia dintre ei, scrie Realitatea.net

Acuzatii grave la Scoala Gimnaziala din comuna Vad. Parintii spun ca directorul institutiei ar fi agresat doi elevi de gimnaziu dar si pe mama unuia dintre ei. Directorul a fugit astazi de raspundere, dar politistii au deschis dosar penal pentru purtare abuziva, iar cei de la ISJ a trimis inspectori la scoala pentru a face cercetari.

Totul a pornit după ce un elev a vrut să intre în biroul directorului, gest care l-a deranjat pe acesta, moment în care a început să-l lovească și înjure pe minor.

În acest timp, un coleg de-al elevului a sunat-o pe mama acestuia și i-a relatat incidentul.

Cadrul didactic i-a smuls telefonul și a refuzat să-l mai înapoieze. Părinții celor doi copii s-au prezentat la școală, iar directorul a agresat-o pe una dintre mame.

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la incident, iar o anchetă a fost deschisă. În cauză a fost deschis și un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Cazul nu este deloc simplu. Directorul l-a lovit pe unul dintre cei doi elevi într-o zonă a școlii unde nu sunt camere video. De altfel, anchetatorii cred că acesta și-ar fi premeditat gestul. Cadrul didactic a fost, se pare, deranjat de faptul că elevul a îndrăznit să sune mama altui copil bătut tot de acesta pentru a-i spune că fiul ei se simte rău.

Mama copilului a povestit ce s-a întâmplat apoi. „M-am dus la clasa a V-a, că domnul director acolo avea oră, şi am vrut să discut cu dânsul. A spus că să închid uşa că îl deranjez de la oră şi să aştept până în pauză. Dânsul a spus că nu poate să discutăm, că nu are timp. L-am rugat frumos de două, trei ori să-mi înapoieze telefonul. A spus că telefonul o să-l ţină el o săptămână sau până în clasa a VIII-a, o să rămână de văzut”, a spus femeia la un post TV.

În cazul elevului bătut primul, anchetatorii au descoperit că imaginile au fost deja şterse de director, cel mai probabil sperând ca astfel să-și acopere urma. Cadrul didactic a recurs la violență dintr-un motiv banal. Mai exact, acesta s-ar fi enervat după ce elevul care trebuia să îi ducă nişte bani ar fi bătut prea tare la uşa clasei. „M-a sunat Cosmin şi mi-a zis: ”Mami, aşa m-a lovit de rău de îmi zornăie capul”. M-am dus acolo şi l-am întrebat ”că ce s-a întâmplat?”. M-a împins, a zis să ies afară”, a povestit mama copilului la un post tv.

Până la ora transmiterii acestei știri, directorul nu a comentat acuzațiile  care i se aduc.

Citeste si: Mașina inspectorilor de la ISCTR Cluj, prinsă sub barieră, după ce șoferul a forțat trecerea de cale ferată de la Apahida (imagini)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This