Un camion plin cu sare s-a răsturnat într-un sens giratoriu din Turda

Camion răsturnat în sensul giratoriu de lângă Spital, în urma unui accident care a avut loc luni, la Turda. Sarea transportată în camion s-a împrăștiat pe drum.

Accidentul rutier a avut loc pe strada A.I. Cuza din municipiul Turda.

La fața locului au ajuns două autospeciale și un echipaj SAJ din Turda, unde au găsit un autocamion răsturnat pe partea laterală, cu șoferul ieșit din cabină.

Un camion plin cu sare s-a răsturnat într-un sens giratoriu din Turda

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost consultat de către echipajul SAJ și apoi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceasta era conștient și cooperant.

Pompierii au asigurat măsurile privind prevenirea incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat.

ISU Cluj: La fața locului au sosit pompierii, pe strada A.I. Cuza din Turda, cu două autospeciale și un echipaj de Ambulanță, unde au găsit un autocamion răsturnat pe partea laterală, cu șoferul ieșit din cabină. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost consultat de către echipajul de Ambulanță și apoi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceasta era conștient și cooperant. Pompierii au asigurat măsuri privind prevenirea incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat.

Citeste si: Un camion plin cu sare s-a răsturnat într-un sens giratoriu din Turda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This