Blocul cu Aripi din Cluj-Napoca în care un apartament cu un dormitor se închiriază cu 600 de euro, printre cele mai frumoase blocuri din România

Un apartament de 55 metri pătrați din Cluj-Napoca, cu un singur dormitor, se închiriază și cu 600 de euro pe lună, prețul plătit în mod normal închirierii unei case.

Blocul cu Aripi din Cluj-Napoca în care un apartament cu un dormitor se închiriază cu 600 de euro, printre cele mai frumoase blocuri din România

”Blocul cu aripi”, cum este supranumit complexul Wings din Cluj-Napoca, este considerat printre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din România, iar proprietarii vor să profite din plin de acest statut, cerând ”prețuri nesimțite” pentru închirierea unui apartament, scrie Ziua de Cluj.

Așa a ajuns proprietara unui apartament de 55 metri pătrați, cu un singur dormitor și un living cu bucătărie de tip open space, să ceară o chirie lunară de 600 de euro, preț cu care se închiriază, de regulă, o casă întreagă.

Cluj-Napoca este, de altfel, de ani de zile cel mai scump oraș din România în privința prețurilor la imobiliare, depășind și Bucureștiul.

Boc le dă peste nas dezvoltatorului Bob Dorin și celor care și-au luat apartamente în Wings

„Nu dăm în folosință blocul, până sensul giratoriu de pe Frunzișului nu va fi gata,” a declarat primarul la o conferință de presă, dând peste cap planurile de îmbogățire ale proprietarilor care caută deja chiriași la prețuri nesimțite, în „blocul cu aripi”.

Pentru că sensul giratoriu de pe Frunzișului se lasă așteptat. Primarul susține că este un proiect privat, iar din datele primite de primărie de la constructor lucrările ar fi trebuit finalizate inițial în luna octombrie. Ulterior termenul fusese prelungit pentru luna noiembrie. Potrivit legii, termenul mai poate fi prelungit cu maxim doi ani. 

Emil Boc: „Executantul este privat și condiționat să-și finalizeze lucrările. Nu am putut să-i cer omului acum de Revelion să lucreze. Cu siguranță vom intra în evaluarea lucrărilor în ianuarie.”

Proprietarii apartamentelor din complexul Wings nu par prea speriați de amenințările primăriei de a nu recepționa blocul, dacă nu se rezolvă problema sensului giratoriu. O bună parte dintre imobile au fost deja finisate. Astfel, proprietarii își caută chiriași, în pofida haosului din zonă, care r pe cale să se transforme într-un nou „ghetou” al Clujului, cu proprietăți supraevaluate și aglomerație.

Sursa: StirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This