Accident grav în zona Aeroportului Cluj, cu victime multiple; două autoturisme s-au făcut praf

Două autoturisme, unul înmatriculat în Suceava și altul în Mehedinți, s-au ciocnit azi după-masă, în zona Aeroportului Internațional din Cluj Napoca.


ISU Cluj:
La fața locului sunt mai multe echipaje de la Poliția Rutieră Cluj, și de la SMURD. Circulația în zonă se derulează cu mare greutate, motiv pentru care s-au format cozi de autoturisme.


Pompierii de la ISU Cluj au trimis la fața locului mai multe echipaje de descarcerare și paramedici de la SMURD.


”Au intervenit două autospeciale, o moto SMURD, un echipaj SMURD și unul SAJ. Două persoane au fost descarcerate, una fiind în stare de inconștiență.
Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea două persoane încarcerate. Astfel, au fost descarcerați și extrași din autoturism un bărbat, în stare de inconștiență, și o femeie, în stare de conștiență. Cele două persoane au ajuns la spital.


Ambii prezentau multiple traumatisme și erau în vârstă de aproximativ 60 de ani. Aceștia au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ, bărbatul fiind ventilat mecanic, pentru tranport la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
Alți doi bărbați au primit primul ajutor calificat la locul accidentului fără a fi transportați la spital”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This