Veste tristă din lume muzicii: A murit „Megastarul” Leluţ Vasilescu

0
893

Din păcate o veste tristă vine din lumea muzicii. „Megastarul” Leluţ Vasilescu, cel care a fost multă vreme toboşarul trupei Compact, a trecut la cele veşnice.

„Megastarul”, aşa cum este cunoscut in lumea muzicala a suferit în trecut o interventie chirurgicala complicata pe cord. Artistul a suferit un soc miocardic in timpul unui spectacol sustinut la Fagaras , pe care cu greu l-a dus la bun sfarsit , imediat dupa aceea fiind transportat de urgenta cu Ambulanta la Spitalul Municipal din localitate.

Originar din Câmpia Turzii, Aurel Leluţ Vasilescu avea 66 de ani.

El a fost membru fondator al trupei  Compact,  una dintre cele mai cunoscute formații de rock de la noi din țară, care a luat ființă în 1977, la Cluj Napoca. De asemenea, este trupa care a lansat cele mai multe hituri, refrenele lor fiind pe buzele tuturor românilor. În anul 1988, după lansarea albumului ”Cântec pentru prieteni”, trupa a avut un succes excepțional în România, dar și în țări precum Bulgaria și Germania de Est.

Leluţ Vasilescu a renunţat să mai facă parte din componenţa formaţiei după câteva divergenţe avute cu solistul Paul Ciuci.

Toboşarul, care vreme de 37 de ani a avut multe de spus în muzica românească, a reînviat  în 2017, alături de fondatorul Costi Cămărășan formația, dar sub numele Compact B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.