Video.Gemina Cluj a câştigat Trofeul EURO Business Cup

0
458

Trofeul EURO Business Cup vine în România pentru prima oară și  ajunge în vitrina celor de la Gemina Cluj.

Desfăşurată în Antalya, finala a fost extrem de disputată, la un nivel foarte ridicat, reeditarea finalei Campionatului Național din vară, de la Deva. Gemina a condus cu 2-0 rapid, Catena a revenit pe tabelă înainte de pauză, forțând cu portar înaintaș, „Ciucă”, dar Gemina și-a refăcut avantajul de două goluri în minutul 26, scrie Federaţia Română de Minifotbal. Clujenii au ținut bine de avantaj și au blocat atacurile adverse, ratând și câteva ocazii bune de gol între timp.

2022, cel mai bun an de la înființarea echipei Gemina Cluj care după locul 2 de la Campionatul Național, câștigă Europeanul dedicat echipelor de club, reprezentante ale Firmelor și Instituțiilor. Felicitări Gemina, felicitări domnului Nicolae Tonu pentru toate eforturile mari depuse în menținerea acestei echipe frumoase în elita minifotbalului românesc și european, felicitări domnului Radu Cojocnean și felicitări căpitanului Flaviu Chișu și tuturor colegilor săi pentru acest trofeu.

Este pentru prima oară în istoria echipelor românești când trofeul european rezervat echipelor de la Firme și Instituții ajunge în țara noastră.

Bucuria este completă având în vedere că pe locurile 2 și 3 s-au clasat alte două echipe românești, Catena Racing Team și Florea Grup Alba.

Foto/Video: Facebook/Federatia Romana de Minifotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.