Victorie pentru Universitatea Cluj  în ultimul meci de pregătire din Antalya

0
201

FC Universitatea Cluj a încheiat cantonamentul din Turcia cu o victorie, 4-2 în fața elvețienilor de la Schaffhausen. Echipa noastră urmează să revină în țară și se pregătește de primul meci oficial din 2023.

Ioan Ovidiu Sabău a decis să înceapă meciul amical împotriva lui Schaffhausen în formula Iliev (portar), Vlădoiu, Miron, Ispas, Pițian, Briceag, Bic, Remacle, Chipciu, Thiam și Stoica.

Echipa noastră și-a format un avantaj de două goluri după nici 10 minute. Thiam cu un lob elegant (min. 2) și Bic cu un voleu de la marginea careului (min. 7) au punctat pentru ”U”. Elvețienii au revenit în joc în a doua jumătate a reprizei. Aceștia au punctat în urma unei centrări în careu la care atacantul celor de la Schaffhausen a reușit să reia mingea în plasa lui Iliev. În minutul 43 a venit golul egalării în urma unei lovituri de la 11 metri. Până la pauză reușind să marcheze și Ispas (min. 45), cu un șut imparabil de la peste 25 de metri, iar ”U” avea 3-2 după 45 de minute.

Partea secundă a adus și modificări în tabăra noastră, ieșind de pe teren Pițian, Stoica, Thiam, Remacle, Bic și Vlădoiu, iar pe gazon și-au făcut apariția Ilie, Zé Gomes, Bălan, Pires, Filip, Oancea și Fulop.

Ultimul gol al partidei l-a marcat Chipciu în minutul 69, care a profitat de o minge așezată în centrul careului de Vlădoiu. Căpitanul nostru a primit nouă minute mai târziu un cartonaș roșu. În cele din urmă s-a încheiat cu 4-2 pentru ”U”, care încheie astfel cantonamentul din Turcia.

În Antalya am obținut următoarele rezultate, pe lângă acest ultim amical: 1-3 vs. FC Zurich, 4-0 vs. DVSC Debrecen și 1-2 vs. FC Nurnberg.

„Studenții” o să revină în țară și pregătesc în zilele următoare primul joc oficial din 2023, contra lui FC Voluntari. Meciul va avea loc pe 20 ianuarie, de la ora 16:30 pe Cluj Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.