Universitatea Cluj, pas greșit în testul cu FC Nurnberg

0
215

FC Universitatea Cluj a disputat un amical împărțit pe două reprize de câte 30 de minute cu 1. FC Nurnberg, la final învingătoare ieșind echipa din 2. Bundesliga, scor 1 la 2, scrie fcucluj.ro.

Ioan Ovidiu Sabău a aliniat următorul prim 11 pentru amicalul cu nemții: Gorcea (în poartă), Oancea, Nowak, Ilie, Horșia, Pires, Simion, Haită, Fulop, Bălan și Hleihil.

Prima repriză de 30 de minute a adus un singur gol, Bălan fiind cel care a reușit să puncteze în minutul 3, după o lovitură liberă executată de Haită. Vârful nostru a profitat de mingea venită de la Nowak și a trimis un voleu în forță, lăsându-l fără replică pe portarul nemților.

Bălan putea majora diferența într-o situație în care a rămas singur cu portarul, însă nu a trimis pe lângă poartă.

În partea a doua au prins minute și jucătorii care au fost rezerve la început, respectiv Păun (în poartă), Trif, Filip, Gomes și Tescan.

Nemții au reușit să întoarcă rezultatul de pe tabelă. După ce au trecut 10 minute din a doua parte, Păun a degajat greșit o minge de care a profitat Shuranov, care a egalat pentru FC Nurnberg. Peste alte zece minute, adversarii au recuperat o minge la mijlocul terenului, iar după un atac rapid Schleimer a marcat pentru 1-2.

”U” va disputa vineri, 13 ianuarie, ultimul amical din Turcia contra lui Schaffhausen, echipă din eșalonul secund elvețian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.