Un întreg podium românesc  la Cupa Națiunilor de la Winterberg!

0
149

Aur pentru Valentin Crețu la sanie simplu masculin

Argint pentru dubloul Tudor Ștefan Handaric și Sebastian Motzca

Bronz pentru Raluca Strămaturaru la sanie simplu feminin

A cântat imnul României la pârtia din Winterberg, Germania! Valentin Crețu este câștigătorul Cupei Națiunilor în acest sezon competițional la proba de sanie simplu masculin.

În clasamentului general, după toate etapele desfășurate în cadrul acestei competiții, sportivul tricolor a obținut medalia de aur și globul de cristal.

Printre rezultatele obținute de Valentin se numără câștigarea medaliei de aur la etapa Cupei Națiunilor desfășurată la Winterberg la începutul lunii februarie, dar și medalia de bronz obținută pe 17 februarie la St. Mortiz, pe singura pârtie olimpică naturală din lume.

Valentin Crețu este antrenat de către Alexandru Comșa și face parte din Clubul Sportiv Orășenesc Sinaia (CSO Sinaia).

Echipajul de dublu de la CSO Sinaia a reușit să câștige astăzi la Winterberg a doua medalie de argint în Cupa Națiunilor. Reușita sportivilor Tudor Ștefan Handaric și Sebastian Motzca vine după ce, în urmă cu o săptămână, ei au obținut la St. Moritz (Elveția) tot argintul.

Raluca Strămaturaru, legitimată la Clubul Steaua și antrenată de Eugen Radu, a cucerit bronzul în ultima etapă a Cupei Națiunilor de la Winterberg. Din acest sezon, Raluca alaturi de Carmen Manolescu, participă la o nouă probă introdusă de Federația Internațională de Sanie în calendarul competițional, și anume proba de sanie dublu feminin.

Foto: Federația Română de Bob și Sanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.