fbpx
19.9 C
București
luni, august 15, 2022

Special. Alexandra Cuc, rugbysta cu care se mândreşte Mihai Viteazu: „Este locul în care m-am întors cu drag mereu”

Trebuie citit

- Publicitate -

Alexandra  Cuc este una dintre cele mai valoroase rugbyste formate la Mihai Viteazu. Sportiva, care a făcut parte din Centrul Naţional Olimpic pentru Tineret, evoluează astăzi în echipa de senioare a Universității Cluj dar nu uită nicio clipă de unde a plecat. Aşa că, Alexandra rămâne implicată în viaţa comunităţii şi în activitatea rugbystică din zonă şi reuşeşte, astfel, să dea înapoi ceea ce a primit.

Redactor:  Alexandra, începuturile tale în ale rugby-ului se leagă de Mihai Viteazu. Ce înseamnă pentru tine  Rugby Club Mihai Viteazu?

Alexandra Cuc: Rugby Club Arieşul este locul în care am crescut, locul în care am învăţat ce înseamnă acest sport minunat. Este locul în care m-am întors cu drag mereu.

R: Eşti una dintre cele patru sportive care a ajuns la Centrul National Olimpic pentru Tineret. Ce a însemnat acea perioadă pentru tine?

A.C: A fost o decizie grea, atât eu cât şi părinţii mei eram conştienţi că viaţa mea o să sufere o schimbare majoră, dar cu toată teama de la început, a fost cea mai bună decizie. Deoarece în tot acest timp am avut şansa să cunosc oameni noi cu aceleaşi pasiuni, să joc alături de unele dintre cele mai valoroase fete la turnee internaţionale.

R: În prezent activezi la Univeristatea Cluj. E o altă etapă.

A.C: Aşa este, de la vârsta de 18 ani activez în cadrul clubului Universitatea, este o oportunitate mare pentru mine să pot să îmi continua activitatea sportivă şi de acasă.

R: Am văzut că te implici şi în activitatea rugbystică din zonă.

A.C: Da, avem un proiect dedicat copiilor cu vârstele între 4-11 ani, dar în continuare sunt alături de fetele de la echipa de junioare  în pregătirea lor sportivă.

R: Care este cel mai frumos moment trăit pe teren?

A.C: Unul dintre cele mai frumoase momente a fost acela în care am participat la campionatul din Franţa, a fost o experienţă extraordinară.

R: Care este acum obiectivul sportivei Alexandra Cuc?

A.C: Obiectivul meu este să joc în continuare la  Clubul Sportiv Universitatea şi să mă ocup în continuare de activităţile sportive din zonă.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole