Rygby-ul e un joc, dar nu o joacă! Leii Câmpia Turzii au organizat cu succes ultima etapă din turul campionatului

0
355

Sâmbătă, 22 octombrie, în incinta Complexului Turistic „La Broscuţa” din Câmpia Turzii s-a desfășurat  ultima etapă din turul campionatului regional de juniori la categoria U 14 Rugby în XV. Etapa a fost organizată de către Clubul Leii Rugby Câmpia Turzii. Foarte mulți spectatori, părinți și susținători au fost prezenți să vadă cele 6 echipe care au luptat cu dăruire, bucurându-se de rugby, care e un joc dar nu o joacă.

” Am avut 2 formule de joc având peste 30 de copii la același categorie, am făcut două formații de start, am jucat 4 meciuri, două meciuri cu o echipă și două cu o altă echipă. Leii au câștigat două meciuri și au obţinut două egaluri, Leii vs Viitorul Cluj+Șoimii Câmpia Turzii 12 la 7, un meci foarte greu dar copiii au luptat până la capăt. Leii vs Rugby Club Junior  19 la 0, aici prietenii noștri de la Cluj au jucat cu copiii care nu au fost folosiți în meciurile mai tari din campionat și cu mulți începători, știm destul de bine că la ora actuală la nivel național sunt o forță. Cu Vulturul Negru Oradea și cu CSFP Baia Mare am remizat, dar ne-am bucurat de jocuri.

Am fost foarte mulțumit de copii, care au fost senzaționali. Un plus de valoare a adus Berbece Răzvan care face antrenament săptămânal alături de noi, de câte ori are şi s-a văzut diferenţa, copiii au progresat uluitor. În următoarea perioadă o să ne concentrăm pe cei mici care mai au de disputat două etape și o să intensificăm antrenamentul cu ei. Sâmbătă, 29 octombrie,  avem etapa la Timișoara, vom participa doar cu U 12, cei mai mici îi vom lăsa acasă. Vreau să mulțumesc tuturor părinților care m-au sprijinit la organizarea acestui turneu, colaboratorilor mei, George Gall, Macra Marius, Berbece Răzvan și fetelor care antrenează grupele de copii mici, Badea Andrea, Rusu Raqel și Laco Erica”, a precizat antrenorul Octavian Cosmin Oltean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.