Moment istoric pentru tenisul de masă românesc! Elena Zaharia a cucerit titlul continental la Campionatul European U21 Romstal Romania 2022!

0
252

Campioana Europei la simplu feminin U21 vine din România! Elena Zaharia a cucerit titlul continental la Campionatul European U21 Romstal Romania 2022!

Am asistat împreună la un nou moment istoric pentru tenisul de masă românesc, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, alături de publicul care a purtat-o pe jucătoarea noastră din Constanța spre topul european, anunţă Federaţia Română de Tenis de Masă.

Hotărâtă, decisivă și cu abilitatea de a ieși cu bine din situațiile dificile, Elena Zaharia a învins-o pe o altă jucătoare valorosă, Franziska Schreiner, din Germania.

Campioana noastră dominat în prima parte a duelului, a făcut rapid 2-0 la seturi și a reușit să compenseze anumite greșeli de joc cu schimburi câștigate superb și cu un joc solid. Deși a ratat o minge de meci în setul al șaselea, la 10-9, Elena a fost cea care a celebrat urcată pe masa de joc!

Finala: Elena Zaharia – Franziska Schreiner (Germania) 4-3 (11-5, 11-8, 8-11, 12-10, 9-11, 10-12, 11-7)

Am încheiat cu fast în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, printre campioni și cu imnul României intonat acasă.

Trofeul feminin a fost ridicat de Elena Zaharia, în cadrul unei ceremonii la care au mai participat președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Foto: Federaţia Română de Tenis de Masă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.