Ministrul Sportului, Eduard Novak, a reacționat după ce Simona Halep a fost  depistată pozitiv cu o substanță interzisă

0
311

La scurt timp după apariția informației că Simona Halep (locul 9 WTA) a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, Eduard Novak, ministrul Tinereului și Sportului, a postat un mesaj pe rețelele sociale.

Simona Halep, locul 9 WTA,  a fost depistată cu Roxadustat, o substanță considerată interzisă de către Agenția Mondială Anti-Doping. Ministrul Sportului, Eduard Novak, a reacţionat la scurt timp după apariţia informaţiei:

„Simona Halep este un reper în tenisul românesc și cel mondial, a inspirat noi generații de tineri care s-au îndreptat către tenis, iar impactul pe care astfel de sportivi, de talie mondială, îl au asupra sportului este unul major. Ministerul Sportului susține, prin politicile și valorile promovate, sportul de performanță bazat pe spiritul fairplay și corectitudine. Suntem alături de Simona și sperăm să se clarifice cât mai curând această situație”, a scris Novak.

Şi preşedintele FRT, George Cosac, a avut un mesaj pentru sportiva noastră:

„Federația Română de Tenis este alături de marea noastră campioană în demersul său prin care vrea să își dovedească nevinovăția și are încredere că adevărul va ieși la suprafață”, a precizat președintele FRT, George Cosac.

Foto: Facebook/Simona Halep

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.