Leii Câmpia Turzii se deplasează la Timişoara pentru meciuri test înaintea începerii campionatului Regional de Mini Rugby

0
332

Sâmbătă,  3 septembrie,  echipa Leii Câmpia Turzii va face o deplasare la Timișoara pentru meciuri test înaintea începerii campionatului Regional de Mini Rugby. Vor participa echipe din ţară şi două cluburi din Serbia.

„Ne vom deplasa cu maşini personale. Vom merge cu un grup de 13 băieți și 8 fete, mulți dintre copii lipsesc din cauza începerii şcolii. Pentru început de campionat sunt foarte încrezător în forțele noastre, ne concentrăm foarte mult pe copiii născuţi în 2010 și 2011. Acolo avem o generație grozavă care în următorii ani mi-aş dori să lupte la titlul de campioni naționali. Vă spun sincer avem copii forte talentaţi şi vreau ca în doi ani să dea tot ce e mai bun.

La fete ne străduim să mai aducem jucătoare, pentru a avea un lot numeros şi  cred  că în următorii ani, la Campionatul Național de Junioare, vom face o figură frumoasă.  La cei mici, ani de naștere 2014, 2015 şi 2016, în următorii ani vom face senzație,  avem un număr foarte mare de copii și avem de unde alege. Pe această cale aş vrea să mulțumesc tuturor celor care ne susțin financiar și părinților care ne ajută la deplasări,  antrenorilor Gall George, Macra Marius și Berbece Răzvan pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul Octavian Cosmin Oltean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.