Înfrângere dureroasă pentru naţionala de handbal feminin

0
243

România-Franţa 35-21

O înfrângere în fața campioanei olimpice, Franța, a luat proporții dureroase, scorul final fiind 35-21. Cea mai severă diferență de scor între cele două echipe a fost explicată de cea mai bună jucătoare a meciului, Nze Minko, prin respectul cu care au tratat echipa României, pregătindu-se serios pentru acest joc, scrie frh.ro.

Eșecul dureros poate fi un semnal pentru mobilizarea resurselor de energie și transformarea frustrării și amărăciunii în dorința de a schimba cursul jocului spre o victorie vindecătoare cu Macedonia. Avem de lucru din plin, la concentrare și atitudine, la ambiție și curaj, la încredere și convingere.

Din nou, ne putem inspira de la sutele de suporteri minunați din sală, care iubesc handbalul atât de mult. Au parcurs mii de kilometri, unii venind chiar din Franța, să susțină echipa României. Cu demnitate, putem să ne ridicăm. Le mulțumim pentru atmosferă. Sperăm să le oferim victoria pe care o așteaptă și o merită. Și pe care o merită fiecare jucătoare. Hai, România!

Clasamentul grupei

1.Franța – 4 puncte (59-35)

2.Țările de Jos – 4 puncte (59-43)

3.România – 0 puncte (49-64)

4.Macedonia de Nord – 0 puncte (29-54)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.