Fotbalul renaşte la Câmpia Turzii! Andrei Pintilie dă startul unui proiect fotbalistic ambiţios: „Nu am putut să stau deoparte”

0
1871

După ce multă vreme aproape toată  mişcarea sportivă a fost redusă la tăcere, un nou proiect prinde contur la Câmpia Turzii. Sportul rege a avut mult de suferit, aşa că nu de puţine ori mi-a fost dat să aud „ce păcat că într-un oraş cu tradiţie fotbalistică nu mai există fotbal” sau „copiii noştri nu mai au şansa să facă mişcare”!

Proiectul despre care vă vorbesc şi care-l are în prim plan pe Andrei Pintilie vine să rezolve exact această problemă! Copiii acestui oraş vor putea face mişcare, vor putea deprinde tainele sportului rege şi se vor putea bucura de toate avantajele pe care le oferă acest sport, într-un cadru organizat, cu oameni pregătiţi, pasionaţi şi dornici să construiască ceva la care visăm cu toţii de multă vreme.

ABC NEWS ROMANIA a stat de vorba cu Andrei Pintilie, cel care a iniţiat proiectul şi a aflat ce anume l-a determinat să ia această decizie dar şi ce planuri de viitor are:

„Plimbam copiii şi am trecut pe lângă terenul de tenis, am văzut agitaţie, am văzut copii şi atunci s-a produs un click în mintea mea. Şi a venit întrebarea: la fotbal chiar nu face nimeni nimic?

Am înşeles atunci că trebuie să fac ceva. A fost, mai degrabă, un soi de revoltă. Am discutat cu oameni, mi-am afişat ideile şi totul a prins contur. Nu am putut să stau deoparte. Ştiu că în oraş este o foame de fotbal şi îmi doresc să iau pulsul oraşului. Am nevoie de ajutorul tuturor, îmi doresc ca lumea să fie alături de mine pentru a putea construi ceva frumos.

Vreau să încep de jos, să construiesc cărămidă cu cărămidă, vreau ca fundaţia să fie bine făcută. Vor fi grupe restrânse de copii, vom începe să lucrăm cu ei, apoi ne gândim la echipe, la echipe de juniori, de seniori.

Detalii despre club, despre cum se va numi, cum va arăta sigla vom discuta în viitorul apropiat. Totul este pregătit! Telefoanele au început să sune, sunt conştient că nu va fi uşor dar am foarte multe de spus în acest domeniu şi sunt pregătit să o fac”, ne-a declarat Andrei Pintilie.

Aşadar, fotbalul renaşte la Câmpia Turzii şi dacă vă doriţi să faceţi parte din acest proiect ambiţios nu vă rămâne decât să luaţi legătura cu antrenorul Andrei Pintilie. Îl găsiţi la numărul de telefon 0751215215 iar mai multe detalii aflaţi de pe pagina de facebook Fotbal Câmpia Turzii.

Foto: Facebook/ ACS Unirea Tritenii de Jos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.