Echipa de minifotbal Gemina Cluj, Campioana Euro Business Cup, a fost premiată de Federația Română de Minifotbal

0
244

Ieri, 26 octombrie, la comandamentul Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” a avut loc premierea echipei de minifotbal Gemina Cluj, de către Federația Română de Minifotbal (FRM) pentru rezultatele excepționale obținute la competiția Euro Business Cup, desfășurată în perioada 19-23 octombrie, în Antalia.

La activitate au participat Președintele Federației Române de Minifotbal, domnul Onicaș Ioan, Secretarul General al Federației Române de Minifotbal și membru în Comitetul Executiv al Federației Europene de Minifotbal, domnul Takacs Attila, organizatorul campionatului local ALL TIME SPORT, sub egida FRM domnul Pop Cosmin și unul dintre sponsorii echipei, manager Noodle Pack, domnul Daniel Tișea.

Suntem în Liga I de minifotbal, suntem vicecampioni naționali și acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu, suntem campioni europeni. A fost o competiție foarte grea dar spiritul nostru de învingători a fost mai presus de orice. Am învins pentru că am fost un grup unit, am învins pentru că am crezut. Sunt mândru de băieții mei pentru tot ce au făcut” ne-a mărturisit comandantului Diviziei 4 Infanterie, general de brigadă Nicolae Tonu, care a primit și premiul individual ,,Antrenorul turneului”. Mijlocașul turneului a fost desemnat Chișu Flaviu, iar jucătorul turneului Drăgan Sebastian.

Îi felicităm pentru rezultatele obținute!

Text: Oana Boier

Foto: Ionuț Suciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.