Foto/Video. C.S Şoimii Câmpia Turzii şi R.C Şoimii Turda au participat la un stagiu de pregătire la mare dar şi la Turneul Naţional Oval Beach Diamond 2022

0
439

În perioada 20-26 iunie,  C.S Şoimii Câmpia Turzii şi R.C Şoimii Turda au participat la un stagiu de pregătire la mare dar şi la Turneul Naţional Oval Beach Diamond 2022. A fost o perioadă de pregătire intensă, cu două antrenamente pe zi, unul tehnico-tactic şi altul fizic.

Sportivii au făcut faţă destul de bine antrenamentelor pe nisip, însă mai grele au fost cele fizice. Copiii au avut şi surprize pe tot parcursul acestui stagiu. În primul rând, antrenoarea fetelor Diana Ursu, după ce s-a reîntors de la lotul naţional al Republicii Moldova, a venit în cantonamentul de la mare alături de echipă.

”La unul dintre antrenamente a participat şi Alex Tigla, demiul echipei C.S.M Baia Mare, care a fost convocat şi la echipa naţională a României pentru meciurile test cu Uruguay din aceasta vară.

Îi mulţumim că a accepat invitaţia noastră, de a fi alături de copii la un antrenament.Toate echipele participante au primit invitaţii din partea organizatorilor la Aqua Magic, copiii au mai vizitat Delfinariul din Constanţa dar şi parcul de distracţii din Satul de Vacanţă, din Mamaia. În cele două zile în care s-au desfăşurat jocurile atât fetele cât şi băieţii au avut prestaţii bune şi foarte bune. În plus, într-una din zile, fetele şi băieţii au participat la o campanie anti-drog!

Am jucat şi meciuri amicale în afara competiţiei, cu fetele de la C.S.M Bucureşti,cu fetele de la C.S.M Alba Iulia,cu echipa de U 14 băieţi de la C.S.M Sibiu dar şi cu o selecţionată de fete din Moldova”, a subliniat antrenorul Fetiţă Valentin.

Duminică, în ultima zi de competiţie, fetele au avut o evoluţie foarte frumoasă. În primul meci cu echipa de U 14 băieţi din Suceava au terminat la egalitate 15-15. În această partidă, placajele şi pasele date de fetele noastre au fost la înălţime, demonstrând astfel  că au evoluat foarte mult.

Al  doilea meci cu fetele de la Alba Iulia a fost unul aprig disputat, doar că experienţa fetelor de la Şoimii şi-a spus cuvântul. În repriza a doua a fost constituită o selecţionată  cu fete din Moldova dar şi o parte din începătoarele de la Soimii.

Echipa de fete din Alba Iulia s-a impus în repriza secundă. La festivitatea de premiere,au fost premiate toate echipele participante dar  şi antrenorii.

„Mulţumesc pe această cale organizatorilor,dar în special domnului Costi Gheara, pentru sacrificiile făcute în organizarea acestui frumos turneu. Domnului Cristian Dumitrescu,pentru toate preparatele gustoase pe care le-am servit la restaurantul dânsului, părinţilor pentru susţinerea acordată copiilor care au participat la  acest stagiu de pregătire. Nu în ultimul rând vreau să-i mulţumesc Dianei Ursu, pentru pasiunea, dragostea şi  sacrificiul făcut  pentru a fi alături de fete în cantonamentul de la mare”, a declarat antrenorul Fetiţă Valentin.

https://www.abcnewsromania.ro/wp-content/uploads/2022/06/video-1656446331.mp4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.