ANIVERSAREA de 28 de ani de existență a Clubului de DANS SPORTIV POTAISSA Turda

0
200

ANIVERSAREA de 28 de ani de existență a Clubului de DANS SPORTIV POTAISSA  Turda,  a avut loc vineri, 17 martie, la Restaurantul Sun Garden. Aproximativ 270 de persoane au participat la eveniment, din care 113 au fost sportivi, care au fost însoțiți de către părinți, bunici, frați.

Programul artistic a fost susținut de către toți sportivii prezenți care au prezentat dans sportiv, dans de caracter, dans de linie, dar și dansuri tematice.

Au fost premiați 113 sportivi care fac cinste clubului în prezent cu medalii și diplome de onoare.

De asemenea au fost premiați 6 sportivi din „garda” veche a clubului, care în acest moment frecventează cursurile de dans pentru Adulți sau au copiii înscriși într-una din grupele clubului. Aceștia sunt : ALINA NEMEȘ (căs. SIMINA), ALINA SĂVAN (căs. ROTAR), RALUCA COSTESCU (căs. NICOLESCU), CORINA VAMOȘ (căs. PATAKI), OARĂ TUDOR și SEBASTIAN SAS.

Concursul „Aniversare -28”, a presupus participarea unei perechi formate dintr-un copil și părintele lui și câteva probe de concurs. Câștigătorii Locului 1 au primit cadou o pereche de PANTOFI de DANS din partea firmei ARINA SHOES MOLDOVA, locul al 2-lea a obținut un GIFT CARD la Restaurantul MEATinc. CLUJ NAPOCA , locul 3, 4 și 5 câte un VOUCHER CADOU oferit de Clubul de DANS SPORTIV POTAISSA, locul 6 – PACHET CADOU oferit de ORIFLAME și locurile 7-9 câte un cadou din partea clubului.

Toți participanții la acest concurs, dar și prezentatorii : Toni Rus, Daria Puca, juriul format din : Răzvan Nicola, Dabija Daniel, Ella Crișan, Alexia Pop, d-na prof. Simona Simonca și d-na prof. Camelia Berekmeri, cât și toți cei care au ajutat, au primit câte un PACHET de la ASOCIAȚIA ACTIV PENTRU TINE.

Au fost premiați și antrenorii clubului : DIANA și ALIN MIRON pentru activitatea și munca depusă în cei 28 de ani.

Sportiva RUS ADELINA a câștigat la tombolă un pachet oferit de ORIFLAME, reprezentată de d-na IOANA COSTIȘOR.

Felicitări tuturor și mult succes !

LA MULȚI ANI – CLUBUL de DANS SPORTIV POTAISSA TURDA !

potaiss

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.