Ziua Eroilor, sărbătorită în Baia Mare

0
384

Institutia Prefectului- Județul Maramureș, Primăria municipiului Baia Mare si Garnizoana Baia Mare organizează ceremonia publică prilejuită de sarbatorirea Zilei Eroilor , care se va desfășura joi, 25 mai 2017, în municipiul Baia Mare. Ceremonia va avea loc de la ora 12.00, la Monumentul Ostașului Român din Baia Mare.

         Sunt invitati sa participe personalitati civile si militare ale judetului Maramures, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, ai partidelor politice, institutiilor culturale, stiintifice si religioase, ai asociatiilor,  ligilor si fundatiilor cadrelor militare in activitate, in rezerva sau in retragere, veteranii de razboi, elevii, studentii, reprezentantii mass-media, pe toti cetatenii judetului Maramures si ai municipiului Baia Mare.

Ceremonia va incepe cu onorul acordat prefectului judetului Maramures, salutarea drapelului de lupta al Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramures, prezentarea oficialitatilor, intonarea imnului national si oficierea serviciului religios.

Conform art. 16 alin. 3 si alin. 4 din Legea 215/11.11.2016 privind ceremoniile militare, cei care doresc, pot depune coroane sau jerbe de flori la Monumentul Ostasului Roman dupa incheierea oficiala a ceremoniei si defilarea detasamentului de onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.