Zeci de articole pirotehnice confiscate de polițiști! Urmau să fie folosite la meciul U Cluj – Dinamo București!

Polițiștii au indisponibilizat zeci de articole pirotehnice interzise deținerii, care au fost ridicate de la un tânăr, de 20 de ani.

Există indicii conform cărora materialele urmau să fie folosite la un meci de fotbal.

La data de 23 noiembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un tânăr, de 20 de ani, din Petroșani, care avea asupra sa 69 de articole pirotehnice interzise deținerii (fumigene, petarde luminoase, torțe).

Cel în cauză a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, imediat ce a preluat articolele pirotehnice de la o firmă de curierat.

În ceea ce privește materialele pirotehnice, există indicii că acestea urmau să fie folosite cu ocazia desfășurării partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj-Napoca și Dinamo București, din data de 29.11.2017.

Articolele pirotehnice au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării investigațiilor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept,  fapta prevăzută și pedepsită Legea nr.126/1995 – privind regimul materiilor explozive, republicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This