fbpx
24.2 C
București
duminică, august 14, 2022

VMAX, amprenta lui Robert Vișoiu asupra motorsport-ului clujean

Trebuie citit

- Publicitate -

VMAX este un proiesct fantastic, care a uimit pasionații de viteză, mașini și curse din București. A oferit multor copii șansa de a-și descoperi o pasiune în Motorsport sau a servit ca un loc perfect de ieșit cu prietenii,ca un loc ideal pentru a depăși limite. La VMAX,  tinerii își pot părăsi cu lejeritate zona de comfort și pot intra într-o lume nouă în țara noastră, mai precis în lumea curselor.

 Motorsport-ul este un sport care impune costuri uriașe, un sport în care s-a investit foarte puțin în țara noastră, dovadă fiind faptul că în prezent România deține doar două circuite, în timp ce țările din Vest au sute. Pentru a sprijini această activitate, Robert Vișoiu, fostul pilot de Formula 2 și un mare iubitor al racing-ului , a intrat în joc cu circuitul VMAX București, cea mai mare pistă de indoor karting din sud-estul Europei. Însă de azi, VMAX se extinde la nivel national și ajunge tocmai la Cluj-Napoca.

Un oraș veșnic tânăr, care an de an este luat cu amploare de spiritul tineresc al noii generații, reprezentate de studenții din întreaga lume, Clujul ducea lipsă de puțină acțiune în zona de Motorsport, dar de azi este un oraș cu adevărat complet.  Încă din prima zi pista VMAX a fost plină, toți participanții declarându-se impresionanți.

Și cum momentele festive aduc personalități de seamă, Robert Vișoiu a fost o prezență încântătoare pe pista de indoor karting a Clujului. Clujenii au avut ocazia să își amintească de clipele când trăiau prin Robert emoțiile specifice Motorsport-ului, de momentele acestuia alături de piloți precum Max Verstappen, Carlos Sainz sau Daniil Kvyat sau de depășirile sale uimitoare. În inimile tinerilor pasionați, care visează la o carieră în acest domeniu, azi Robert a semănat o fărâmă de speranță. Modest, mereu zâmbitor, Robert a avut grijă de toți cei care au trecut azi poarta fascinantei piste.

VMAX Cluj-Napoca vă așteaptă de azi să îi treceți porțile într-o locație inedită, aproape de inima orașului! Limite depășite, descoperiri și redescoperiri doar la VMAX, singura pistă de indoor karting din Transilvania!

Robert, echipa ABC NEWS ROMANIA îți transmite felicitări pentru acest proiect și îți urează mult succes!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole