VIDEO: O bucată din Autostrada A10 (Sebeș – Turda) s-a prăbușit complet, pe o porțiune de circa 20 de metri. Traficul a fost ÎNCHIS!

Traficul este închis, începând de miercuri, 1 februarie pe o porțiune din sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

VIDEO: O bucată din Autostrada A 10 (Sebeș – Turda) s-a prăbușit complet, pe o porțiune de circa 20 de metri. Traficul a fost ÎNCHIS!

O bucată din Autostrada A 10 (Sebeș – Turda) s-a prăbușit complet, pe o porțiune de circa 20 de metri. Inaugurată anul trecut, autostrada fusese închisă pentru reparații în urmă cu trei zile! Prima bandă a sensului de mers s-a surpat puternic, în urma unei alunecări de teren, în porțiunea cuprinsă între kilometrii 15–16!

E vorba de un sector cuprins între km 15 și 16. Pe perioada instituirii restricţiilor traficul va fi deviat iar ieşirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, din care se va realiza şi revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4′, se arată în comunicatul CNAIR.

Compania de drumuri precizează că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanţie.

Lucrările vor dura cel puţin o lună, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei de Drumuri, Alin Şerbănescu:

Constructorul va trebui să facă această expertiză. După ce va face expertiza, va veni și cu măsurile de remediere, o lună pentru remedierea totală a situației. Deci, ei în 30 de zile trebuie să facă și expertiza, și geoforajele și să și intervină pentru a readuce la parametri funcționali acest sector de autostradă. Bineînțeles că este și posibilitatea prelungirii, în cazul în care nu este suficient în această lună sau nu au timp suficient în această lună să finalizeze, dar aici, atenție și asta am transmis și constructorilor: noi nu închidem acest sector, să nu acceptăm închiderea acestui sector de drum sine die. Deci, ei efectiv trebuie să facă tot ce ține de ei, ca urgent să și repare, să se și dea drumul la circulație. (Alin Șerbănescu)

Citeste si: Cătălin Drulă: Autostrada A6 Craiova-Lugoj, un proiect făcut praf de Sorin Grindeanu. Un rău enorm făcut Olteniei, din ambiție prostească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This