fbpx
10.6 C
București
duminică, aprilie 2, 2023

VIDEO: Ninge de câteva ore bune la Cluj și toate drumurile au devenit IMPRACTICABILE. Șoferii trag pe dreapta de teama accidentelor!

Trebuie citit

- Publicitate -

NINGE, în sfârșit, de câteva ore bune la Cluj. Peisajul e mirific… dar traficul e infernal. Drumurile sunt acoperite de zăpadă și polei; chiar și marile artere au devenit impracticabile. Iarna ne-a luat din nou prin surprindere 🙂 … deși e februarie!

VIDEO: Ninge de câteva ore bune la Cluj și toate drumurile au devenit IMPRACTICABILE. Șoferii trag pe dreapta de teama accidentelor!

La această oră se circula cu dificultate, în condiții de iarnă, pe mai multe artere rutiere din județul Cluj, atât din mediul urban, cât și rural, datorită poleiului și viscolului, transmite Poliția Cluj.

Ninsoare abundentă sâmbătă seară, la Cluj-Napoca. Viscolul și stratul de zăpadă depus pe drumuri le dau bătăi de cap șoferilor.

Clujenii reclamă pe rețelele de socializare că în mai multe zone din oraș s-a depus strat de zăpadă, circulația autovehiculelor fiind îngreunată. 

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.”, transmite Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj.

Lucrurile nu stau mai bine nici în zona dintre Cluj și Turda. Ninsoarea căzută azi în județ a produs un adevărat dezastru pe drumuri, șoferii reclamând faptul că nimeni nu a intervenit și că deplasările se efectuează în condiții foarte grele, fiind un adevărat pericol să te aventurezi pe orice drum din județ.

Drumul național DN 1 este acoperit de zăpadă, iar șoferii trag pe dreapta de teama unui accident, așa cum se vede în următoarele imagini:

VIDEO: ABC News Romania

Oamenii semnalează faptul că pe lângă drumurile naționale, pe cele județene aproape că nu există nicio șansă de deplasare, fiind înzăpezite total. În mai multe zone, drumurile sunt practic blocate, scrie Turdanews.net

UPDATE IPJ Cluj:

La această oră se circula cu dificultate, în condiții de iarnă, pe mai multe artere rutiere din județul Cluj, atât din mediul urban, cât și rural, datorită poleiului și viscolului.

Se acționează cu utilaje specifice, însă cantitățile de precipitații, sub formă de ninsoare favorizează noi depuneri pe carosabil.

Manifestați atenție sporită, măriți distanța de siguranță între autovehicule și nu vă angajați în deplasări pe drumuri închise pe timpul iernii.

Recomandăm cetățenilor să se intereseze din timp asupra condițiilor de drum și eventualelor restricții de circulație impuse preventiv pe anumite sectoare.

Drumuri blocate momentan:

DJ107M – zona Săvădisla – Lita

DJ 103 G – zona Aiton

DJ 103 M – zona Rediu

May be an image of snow

Citeste si: METEO: Ninsori abundente și viscol în partea de nord-vest a țării

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole