fbpx
0.2 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Vești … bune?! Se mai deschide un mini-târg de Crăciun în Cluj-Napoca. Vezi unde!

Trebuie citit

- Publicitate -

Proiect pilot în cartierul Iris din Cluj-Napoca: Mini târg de Crăciun în perioada 6-11 decembrie


Începând din 6 decembrie, pentru 6 zile, Piața Karl Liebknecht din Cluj-Napoca va găzdui un „mini târg de Crăciun”, în cadrul proiectului AGORA finanțat prin programul european Interreg. În cadrul evenimentului vor avea loc concerte de colinde, un spectacol inedit de balet, vor fi prezenți meșteri populari locali cu obiecte lucrate manual și bunătăți, iar decorul va fi unul pe măsură, transmite chiar primarul Emil Boc, într-o postare.

Vești … bune?! Se mai deschide un mini-târg de Crăciun în Cluj-Napoca. Vezi unde!


Acest proiect pilot reprezintă un nou pas pentru organizarea de evenimente cu impact pentru comunitățile din cartierele clujene. După spectacolul de operă „My Fair Lady” – organizat în cadrul Zilele Clujului în aceeași locație și primit foarte bine de locuitorii din Iris – și proiectul „Străzi deschise”, testăm prin acest târg de Crăciun un concept care ulterior să poată fi dezvoltat și replicat și în celelalte zone ale orașului. Urmărim să avem evenimente de calitate în cartiere, ne uităm la modele din alte orașe europene legate de dinamica urbană, iar feedback-ul clujenilor este foarte important în conceperea acestor evenimente.


„Mini târgul de Crăciun” este organizat de Primăria Cluj-Napoca și implementat cu sprijinul Scena Urbana și Federația Tinerilor din Cluj prin proiectul AGORA Interreg Danube, co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI). În același timp, Municipiul Cluj-Napoca găzduiește în 6-7 decembrie și conferința internațională AGORA, unde 17 parteneri din 10 țări vor discuta despre îmbunătățirea capacității administrațiilor publice la nivel local și regional de a dezvolta, testa și integra noi instrumente operaționale pentru reevaluarea activelor urbane și activarea temporară a spațiilor publice, transmit organizatorii.


Mai multe informații pe pagina de facebook: Scena Urbana

Citeste si: La Cluj se fac ultimele pregătiri pentru Ziua Națională a României. Vezi programul evenimentelor de mâine!


- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole