Unde a petrecut de fapt Elon Musk, Halloween-ul și de ce atâtea zvonuri legate de castelul Bran?

Elon Musk, directorul executiv al companiilor Tesla și Space X, a publicat primele imagini de la petrecerea de Halloween. Cel mai bogat om din lume a fost alături de mama sa, cu ocazia acestei sărbători.

Unde a petrecut de fapt Elon Musk, Halloween-ul și de ce atâtea zvonuri legate de castelul Bran?

„Halloween alături de mama mea”, este mesajul care însoțește fotografia în care Elon Musk apare costumat.

Maye Musk, mama miliardarului american, a ales o ținută inspirată parcă din filmele science fiction.

De Halloween, Elon Musk și-a costumat inclusiv câinele. Patrupedul din rasa Shiba Inu a primit o „haină” inscripționată cu logo-ul Twitter, rețeaua de socializare recent achiziționată de miliardar.

Mai mult, Elon Musk și mama sa au fost invitați la petrecerea de Halloween organizată de actrița Heidi Klum, în New York, notează euronews.ro.

Elon Musk a ales costumația numită „Devil’s Champion – Leather Armor Set” care pe site-urile de specialitate costă 7.500 de dolari.

Astfel, Elon Musk a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar fi închiriat Castelul Bran, pentru o petrecere de Halloween.

Musk este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 223,2 miliarde de dolari.

Cea mai mare parte a presei din România a publicat în week-end informația că Elon Musk ar fi venit la o petrecere de lux la Castelul Bran, iar ştirile autohtone din weekendul trecut s-au învârtit mult în jurul acestui subiect: invitaţi, costume, meniu, etc.

Presupusa participare a miliardarului american Elon Musk la o petrecere de lux la Castelul Bran a fost lămurită de Cotidianul.ro, care a contactat-o pe Lia Doru-Trandafir, administratorul Castelului Bran, care a declarat pentru publicaţia citată că miliardarul american nu a venit în România.

„Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru Libertatea, două surse diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, instituții care ar fi trebuit să știe în orice condiții de prezenta unor cetățeni americani în țară. (…) Fiind cetățeni americani, ambii ar fi avut nevoie, indiferent care ar fi fost calea pe care ar fi venit în România, să apară în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale țării.”, a transmis şi jurnalistul Cătălin Tolontan

Citeste si: Bogații lumii petrec Halloween-ul la Castelul Bran, cu o petrecere ținută secret. Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari vin în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This