fbpx
0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Un nou AJUTOR de 50.000 de euro din partea clujenilor pentru Ucraina

Trebuie citit

- Publicitate -

Consilierii locali clujeni alocă în ședința de marți, 27 decembrie, aproximativ 50 de mii de euro pentru a ajuta capitala Ucrainei cu un generator electric de mare capacitate, scrie radiocluj.ro

Un nou AJUTOR de 50.000 de euro din partea clujenilor pentru Ucraina

Primarul Emil Boc: Am răspuns apelului Asociației Municipiilor din Ucraina, condusă de primarul Kievului, Vitali Kliciko, de a veni în ajutorul acestora și a oferi generatoare pentru sprijinirea spitalelor, a clădirilor precum școli sau alte entități de utilitate publică, pe perioada iernii. De aceea, propunem alocarea acestei sume de bani aproape 50.000 de euro pentru un grup electrogen capabil să asigure funcționarea unui spital în orice condiții și în orice situație. Pe această cale ne aducem și noi de la Cluj sprijinul necesar pentru cei care o duc greu în momentul de față. Și pentru că sprijinul pentru Ucraina nu este doar un sprint, este un maraton și oricine poate face un bine, sprijinind Ucraina face un bine democrației și cetățenilor, care cu demnitate și curaj își apără țara. 

Primăria a oferit un sprijin constant refugiaților ucraineni. În vară, din Cluj-Napoca au plecat câteva transporturi umanitare formate din alimente, produse de igienă, materiale suport și hrană pentru animale către comunitățile afectate din Ucraina.

Citeste si: Avram Gal ia atitudine față de nedreptatea făcută comunității românești din Ucraina: „Fără cunoașterea limbii materne, ideea de românitate este ucisă din fașă.”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole