Un exemplu de antreprenoare, de la pasiune la excelență în aranjamente florale!

În rubrica lifestyle de astăzi am ales să vă prezentăm un exemplu de business demarat de o tânără doamnă pe numele Anca Bolog-Iuonuț.

Dânsa lucrează ca salariat în sistemul bancar, dar de circa un an de zile a luat decizia să transpună din pasiune pentru frumos, împreună cu o analiză de piață pe care a realizat-o, să pună bazele unei florării sub brandul ”Ayana Damaris”.

Locația „Ayana Damaris” este în localitatea Floresti de lângă Cluj Napoca. A ales această locație deoarece a identificat o necesitate din piață și anume furnizarea de flori, aranjamente florare profesionale și de calitate la standarde europene.

De curând strategia antreprenoarei a fost de diversificare a activității și focalizarea activității pe partea de aranjamentele florare pentru nunți și orice alte evenimente. Ayana Damaris oferă servicii complete de aranjamente florare pornind de la consiliere, design, execuție și transport în funcție de solicitările clienților.

La întrebarea redactorului nostru cu referire la activitatea antreprenoarei Anca Bolog-Iuonuț în cadrul echipei Ayana Damaris aceasta ne-a relatat urmatoarele:

Am ales aranjamente variate, buchete, lumanari si tot ce aveti nevoie pentru ca orice eveniment din viata voastra sa fie asa cum l-ati visat  . Astfel, am decis sa va transmitem cateva din gandurile noastre, sa va spunem ceea ce inseamna ” Ayana Damaris ” in primul rand pentru voi, cei care ne descoperiti si in al doilea rand pentru noi.

Pentru voi reprezinta speranta, incredere ca cineva, in acele momente pline de emotii si multa agitatie, isi doreste sa va indrume, sa va ajute sa le depasiti cu succes, sa fie totul asa cum v-ati dorit: o nunta perfecta. Dupa ce veti depasi acest moment unic din viata voastra, sa va amintiti cu placere de unde ati plecat, ce v-a unit si ce v-a determinat sa pasiti impreuna pe acelasi drum, bucurandu-va de acest eveniment important si de semnificatia „casatoriei”, pe care v-o dorim din suflet, vesnica !
Pentru noi reprezinta bucuria de a face ceea ce ne place, dorinta de a intalni oameni fericiti, care se iubesc, satisfactia de a vedea zambetul pe chipul vostru pentru ca sunteti multumiti se serviciile noastre.
Cam asa ne imaginam noi aceste momente emotionante, pline de fericire din viata fiecaruia dintre noi, iar ca totul sa fie asa cum ati visat, noi vom folosi toata bunavointa si priceperea de care dispunem pentru a realiza buchete unice, aranjamente personalizate, care sa evidentieze ceea ce voi meritati cu adevarat!

Vă recomandăm cu încredere,
Echipa Ayana Damaris
Anca Bolog – Iuonut
Manager
+40 744 326 119
ayanadamaris@yahoo.com
www.ayanadamaris.strikingly.com
www.facebook.com/florariaayanadamaris

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This