‘U’-BT CLUJ-NAPOCA ARE UN NOU PIVOT : ADOMAS DRUNGILAS

Asa cum remarcam acum cateva zile intr-un articol , campioana tarii la baschet, „U” -BT Cluj-Napoca, are nevoie de un pivot care sa se apropie de valoarea consacratului Ousmanne Barro si care sa fie o solutie in lupta sub panou.

Iata ca suntem anuntati pe site-ul clubului ca s-a perfectat transferul baschetbalistului lituanian Adomas Drungilas la echipa clujeana. Speram sa fie de bun augur acest fapt si Drungilas sa fie intr-adevar o rezolvare pentru „U”.
Adomas Drungilas are 27 de ani, 2,03 inaltime si 92 de kg. Cu o inaltime care il recomanda mai mult pentru un post de extrema, lituanianul compeseaza prin daruire si forta. Este un luptator, foarte mobil, oportunist si nu ezita sa arunce de la distanta sau semidistanta. Prin cooptarea lui, Drungilas devine al saselea strain activ in lotul Universitatii.Baschetbalistul lituanian a fost legitimat in acest an la o echipa in a doua liga italiana, dar nu a jucat. In sezonul 2016-2017 a evoluat in campionatul Ungariei la Zalakeramia, ajungand cu echipa sa sa joace semifinala campionatului, iar in sezonul 2015-2016 a jucat in campionatul primei ligi din Austria la Oberwart, castigand campionatul si Cupa acestei tari.Este produsul renumitei scoli de baschet de la Zalgiris Kaunas, evoluand in nationala de juniori si tineret a tarii sale.

Șerban Rădulescu, Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This