Trezire spirituală în Transilvania! Zeci de mii de credincioși adunați la Cluj pentru ,,Sărbătoarea Speranței”, cu Will Graham (video)

Zeci de mii de persoane din toată Transilvania, au umplut străzile Clujului în acest weekend, pentru Sărbătoarea Speranței. Deși au fost suplimentate locurile din Sala Polivalentă, mult peste capacitate, sute de persoane au urmărit de afară programul, pe ecrane special amenajate. Evenimentul a avut loc timp de 3 zile , de vineri până duminică, adunând zeci de mii de credincioși din Transilvania.

Peste 20.000 de persoane din 6 județe ale Transilvaniei – Alba, Sălaj, Bihor, Cluj, Mureș, Bistrița-Năsăud, împreună cu oaspeți și participanți din alte țări au luat parte la Festivalul Internațional „Sărbătoarea Speranței”. Programele acestui eveniment istoric au avut loc la Sala Polivalentă, în perioada 21-22 octombrie 2017.

Corul unit al tinerilor „Hope for generations”, alcătuit din peste 1500 de voci, a înfrumusețat programul muzical al evenimentului, la care au participat următorii interpreți internaționali: Aaron Shust (SUA), Huntley Brown (Jamaica), Marius Livanu (Italia); grupuri muzicale din România: Cătălin și Ramona Band, Continental, Messis, Ștefan Ciobanu Band, Roots și alții.

Invitatul special și vorbitorul principal al Festivalului a fost Will Graham, nepotul renumitului evanghelist la nivel mondial – Billy Graham (SUA).

Festivalul Internațional „Sărbătoarea Speranței” este un proiect comun al bisericilor creștine evanghelice din România și al Asociației Evanghelistice Billy Graham (SUA).

Venirea lui Will Graham în țara noastră reprezintă continuarea frumoasei tradiții care a început-o la vremea sa bunicul lui – Billy Graham. În septembrie 1985, Billy Graham a desfășurat un turneu, timp de o lună, prin România, oprindu-se la Arad, București, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara. În cartea sa autobiografică, Billy Graham a scris despre vizita sa în România: „Vizita în cele 7 orașe s-a evidențiat prin prezența numeroasă a oamenilor, uneori depășind 100.000 într-un singur loc. Cu siguranță, aceste întâlniri au fost cele mai numeroase din câte am văzut în Europa de Sud-Est. Oriunde aș fi sosit, am văzut o foame spirituală și deschidere pentru Evanghelie.”

Video ABC News Transilvania

https://www.facebook.com/abcnewstransilvania/videos/805530806298165/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This