Transylvania SteakHouse, cel mai nou restaurant de top din Cluj, își mărește echipa. Vino și tu în familia noastră!

Transylvania SteakHouse a deschis recent la Cluj-Napoca primul restaurant din ceea ce se anunță a fi în viitor un mare lanț de restaurante cu specific de grill / steakhouse, pe carne de vită și miel, adana kebab și burgeri, turcesc și american, cu carmangerie proprie și servire ireproșabilă.

https://www.abcnewsromania.ro/wp-content/uploads/2023/01/trim.7B2B8255-4A5E-44D3-9AAD-E46942E2375E.mov

Succesul răsunător din primele săptămâni de activitate, programările care au ținut restaurantul full-house aproape non-stop și cererea foarte mare de rezervări ne obligă să luăm măsuri extra pentru clienții noștri. Așa că NE MĂRIM ECHIPA!

Vestea bună e că : Ne mărim echipa!

Transylvania Steakhouse: ,,Familia noastră crește pe zi ce trece, de aceea avem nevoie de oameni pe următoarele posturi: tranșator, ajutor in Bucătărie și vânzător pentru carmangerie.

Așteptăm cu drag CV-urile voastre la adresa de mail: marketing@transylvania-steakhouse.ro , la numărul de telefon: (0771) 240 740 sau chiar aici la noi in Cluj-Napoca, pe strada Constantin Brâncuși 119!

Cea mai bună vită din Cluj este la Transylvania Steakhouse. Vă așteptăm într-un loc în care totul e despre calitate, rafinament, eleganță! Vă așteptăm în locul care redă starea de bine de acasă!

Pentru rezervări, nu ezitați să sunați la numărul de telefon: (0771) 240 740

Citeste si: Avram Gal: Am plăcerea să vă anunț că a avut loc inaugurarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This