fbpx
14 C
București
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Transylvania SteakHouse, cel mai nou restaurant de top din Cluj, își mărește echipa. Vino și tu în familia noastră!

Trebuie citit

- Publicitate -

Transylvania SteakHouse a deschis recent la Cluj-Napoca primul restaurant din ceea ce se anunță a fi în viitor un mare lanț de restaurante cu specific de grill / steakhouse, pe carne de vită și miel, adana kebab și burgeri, turcesc și american, cu carmangerie proprie și servire ireproșabilă.

Succesul răsunător din primele săptămâni de activitate, programările care au ținut restaurantul full-house aproape non-stop și cererea foarte mare de rezervări ne obligă să luăm măsuri extra pentru clienții noștri. Așa că NE MĂRIM ECHIPA!

Vestea bună e că : Ne mărim echipa!

Transylvania Steakhouse: ,,Familia noastră crește pe zi ce trece, de aceea avem nevoie de oameni pe următoarele posturi: tranșator, ajutor in Bucătărie și vânzător pentru carmangerie.

Așteptăm cu drag CV-urile voastre la adresa de mail: marketing@transylvania-steakhouse.ro , la numărul de telefon: (0771) 240 740 sau chiar aici la noi in Cluj-Napoca, pe strada Constantin Brâncuși 119!

Cea mai bună vită din Cluj este la Transylvania Steakhouse. Vă așteptăm într-un loc în care totul e despre calitate, rafinament, eleganță! Vă așteptăm în locul care redă starea de bine de acasă!

Pentru rezervări, nu ezitați să sunați la numărul de telefon: (0771) 240 740

Citeste si: Avram Gal: Am plăcerea să vă anunț că a avut loc inaugurarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole