Tragedie înfiorătoare: Un copil a murit și trei adulți au ajuns la spital, după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în mers!

Tragedie înfiorătoare petrecută în județul Caraș-Severin. Un copil a murit și trei adulți au ajuns și ei la spital, după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în trafic, la intrarea în Reșița.

Tragedie înfiorătoare: Un copil a murit și trei adulți au ajuns la spital, după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în mers!

Arborele a fost rupt de o furtună puternică. Zona se află sub Cod galben de vânt puternic.

În autoturism se aflau patru persoane. Copilul, un băiat de 14 ani, părinții lui și un alt adult. La intrarea în orașul Reșița, vântul puternic a rupt un copac, iar un ghinion teribil a făcut ca acesta să se prăbușească chiar peste mașina care trecea prin zonă.

În imagini se vede cum o creangă uriașă din arborele prăbușit a străpuns, pur și simplu mașina, și a intrat prin partea din față, în direcția șoferului. Partea din dreapta a vehiculului este strivită de arborele uriaș.

La volanul autoturismului se afla tatăl copilului.

La fața locului au ajuns imediat echipajele de la ISU Caraș-Severin și de la ambulanță.

Băiatul a fost preluat inconștient, în stop cardio-respirator, în stare extrem de gravă. A fost resuscitat și dus de urgență la terapie intensivă dar, din păcate, medicii au declarat decesul băiatului.

Cei trei adulți au ajuns și ei la spital, în stare de șoc, dar rănile lor nu le pun viața în pericol, spun medicii.

Banatul este sub incidența unui Cod galben de vânt puternic până duminică dimineață la ora 6, iar pentru zona montana din Caras-Severin a fost emis și un Cod portocaliu.

Citeste si: VIDEO: Ninge de câteva ore bune la Cluj și toate drumurile au devenit IMPRACTICABILE. Șoferii trag pe dreapta de teama accidentelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This