Traficant de droguri din Oradea, arestat de D.I.I.C.O.T.

Aproape un kilogram de cannabis a fost ridicat în urma unei percheziții domiciliare efectuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat, de 28 de ani, din județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunilor de cultivarea și procurarea de droguri de risc, respectiv cannabis.

În urma percheziţiei efectuate pentru documentarea și probarea activității infracționale a celui în cauză, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au descoperit la domiciliul acestuia 887 de grame de muguri de cannabis uscați, droguri de risc, provenite din cultivarea a mai multor plante de cannabis.

La finalizarea percheziției, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog au pus în executare mandatul de aducere emis pe numele bărbatului de 28 de ani, acesta fiind prezentat procurorului D.I.I.C.O.T – S.T. Oradea, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea continuă cercetările sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This