fbpx
10.6 C
București
duminică, aprilie 2, 2023

Trafic deviat sâmbătă în zona Chețani; se montează grinzile pe Autostrada Transilvania

Trebuie citit

- Publicitate -

Traficul rutier este deviat sâmbătă în localitatea Chețani, județul Mureș, pe direcția de mers către Cluj-Napoca.

Trafic deviat în zona Chețani; se montează grinzile pe Autostrada Transilvania

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că până la ora 16.00, circulația rutieră este oprită pe DN 15 (E578) Târgu Mureș–Cluj, în zona localității Chețani, între km 15 si km 23, județul Mureș, pentru montarea grinzilor la A3, traficul fiind deviat pe o cale provizorie! Sunt restricții de circulație ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile (auto cu masa mai mare de 7,5 tone) pe DN 75, Nucet–limită cu județul Alba (loc.Vârtop)/BH!

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, cu anvelopele de iarnă!”, a transmis Poliția Română.

Citeste si: VIDEO: O bucată din Autostrada A10 (Sebeș – Turda) s-a prăbușit complet, pe o porțiune de circa 20 de metri. Traficul a fost ÎNCHIS!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole