fbpx
0.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Tradiționala expoziție de LEGO revine la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Trebuie citit

- Publicitate -

𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐞𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐋𝐄𝐆𝐎 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐄𝐭𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜 𝐚𝐥 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢

Tradiționala Expoziție de Iarnă a Asociației Brickenburg, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, își așteaptă vizitatorii începând de vineri, 20 ianuarie, până duminică, 22 ianuarie, la sediul muzeului, pe str. Memorandumului nr. 21.

Tradiționala expoziție de LEGO revine la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg, precum și modele oficiale impresionante prin dimensiuni sau vârstă.

Chiar dacă această iarnă nu a adus până acum zăpadă, dioramele imaginate de membrii Asociației Brickenburg vin să suplinească această lipsă, propunând vizitatorilor zone și activități hibernale reprezentând bucuriile specifice acestui anotimp.

Atelierul de construcție va fi prezent, publicul de orice vârstă având posibilitatea ca pe parcursul evenimentului să realizeze propriile lucrări din piese LEGO(R). De asemenea, doritorii se vor putea implica în activitățile Toy Photo care vor avea loc pe parcursul evenimentului.

Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.

Prețul biletului de intrare este de cinci lei, iar orarul de vizitare este vineri, sâmbătă – orele 10.00 – 18.00, și duminică – 10.00 – 17.00.

Citeste si: Șofer de doar 18 ani prins de radar cu 170 km/h, într-o localitate clujeană

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole