Teodor Ardelean: ,,Consiliul Județean Maramureș a făcut cel mai mare efort din România pentru Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”

Miercuri, 24 mai 2017, în biroul președintelui Consiliului Județean Maramureș a fost semnat contractul de management pentru următorul mandat al directorului Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu”, Teodor Ardelean. Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș a arătat că această continuitate la conducerea instituției de cultură este o onoare pentru întreg Maramureșul, iar aportul personal adus de managerul Teodor Ardelean a cântărit decisiv în recunoașterea dimensiunii naționale a instituției de cultură maramureșene.

”Activitatea prestiogioasă a domniei sale în promovarea culturii maramureșene este recunoscută și apreciată mult mai departe de granițele județului. Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” a avut de-a lungul anilor un aport esențial în promovarea imaginii Maramureșului, la care se adaugă aportul personal adus de directorul Teodor Ardelean, o personalitate marcantă care face onoare județului nostru”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Despre noul mandat la cârma Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu”, Teodor Ardelean a arătat că este un mandat care se află sub semnul continuității și unde primează cunoașterea. ”Biblioteca este cea mai importantă instituție de cunoaștere din comunitatea băimăreană și maramureșeană și, în consecință, Consiliul Județean Maramureș, care a făcut cel mai mare efort din România pentru această instituție, trebuie să culeagă roadele acestei investiții. Mă bucur să constat că ne-am obișnuit, la nivel de țară, cu ideea că investiția în educație și cultură este de multe ori mult mai profitabilă ca în alte domenii. Sperăm într-un mandat comun, încărcat cu realizări onorabile, cu bucurii și cu satisfacții”, a declarat Teodor Ardelean, director al Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This