fbpx
16.1 C
București
marți, martie 21, 2023

Tentativă de SINUCIDERE la Câmpia Turzii. O femeie amenința că se aruncă în gol de la etajul 4!

Trebuie citit

- Publicitate -

Un incident grav a avut loc duminică seara, pe strada Mureșului din Câmpia Turzii. Vecinii au alertat Poliția și Pompierii, prin numărul de urgențe 112. O femeie de aproximativ 52 de ani s-a blocat în apartament la etajul 4 al blocului unde locuiește, a ieșit pe balcon și amenința că se SINUCIDE.

Tentativă de SINUCIDERE la Câmpia Turzii. O femeie amenința că se aruncă în gol de la etajul 4!

Pompierii detașamentului Turda au intervenit cu autoscara din dotare, doi pompieri intrând prin balconul apartamentului situat la etajul 4 al blocului, au imobilizat femeia, care la momentul respectiv se afla în altă camera a apartamentului.

După imobilizarea femeii, pompierii au deblocat ușa apartamentului, facilitând accesul în locuință a echipajelor de poliție și a celor de prim ajutor .
Femeia a fost transportată de către echipajul SAJ la un spital de specialitate pentru investigații de natură psihiatrică.

Întreaga operațiune de mobilizare a forțelor de intervenție a fost coordonată de agentul de poliție Sîrbu Neluțu din Câmpia Turzii până la sosirea negociatorului din cadrul IPJ Cluj. Apoi s-a trecut la punerea în aplicare a planului de intervenție și salvare a femeii.

La misiune au participat pompieri de la Detașamentul Turda și pompierii de la SVSU Câmpia Turzii, 2 echipaje de la Politia națională, un echipaj de la Politia Locală, un echipaj al SAJ și de la IPJ Cluj un negociator și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj.

UPDATE: „Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară, alături de specialiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Cluj, printre care și un negociator, pentru a salva o femeie în vârstă de cca 50 de ani, ce amenința că se va arunca de la etajul 4, al unui bloc de locuințe.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și o autoscară. Iar cea din urmă a fost utilizată pentru a ridica un specialist al Serviciului de Acțiuni Speciale și un pompier, până în dreptul balconului locuinței în care se afla femeia, cunoscută cu antecedente medicale. Aceștia au reușit să pătrundă în locuință, să imobilizeze femeia și să asigure accesul în interior al echipajului SAJ pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată apoi la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.


Foto: ABC News Romania
Foto: ABC News Romania
Foto ABC News Romania
Foto: ABC News Romania
Foto ABC News Romania
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole