Țeapă cu SARMALE la Cluj. Atenție de la cine comandați platouri pentru masa de revelion

Atenţie pe seama cui lăsaţi pregătirile pentru masa de Revelion. O tânără din judeţul Cluj, cu experienţă în înşelătorii, nu a ratat ocazia sărbătorilor de iarnă să mai dea din nou câteva lovituri. Foloseşte o metodă pe care a pus-o bine la punct: cere avans pentru platouri festive şi sarmale, pe care apoi nu le mai oferă clienţilor. Mai multe familii s-au trezit chiar în ziua de Crăciun şi cu banii luaţi şi cu masa goală, scrie observatornews.ro

Femeia posta diferite anunțuri pe rețelele de socializare prin care își oferea serviciile de catering, în perioada sărbătorilor. Mai exact, anunța că face sarmale și platouri cu aperitive la prețuri ceva mai mici decât în restaurante. Așadar, nu îi era greu deloc să își facă clienți. 

Țeapă cu SARMALE la Cluj. Atenție de la cine comandați platouri pentru masa de revelion

Femeia nu este la prima înșelătorie de acest fel

Nimănui nu i s-a părut suspect faptul că cerea toți banii în avans. Numai că, atunci când sosea ziua în care trebuia să livreze mâncarea, găsea motive pentru a amâna acest lucru, iar în cele din urmă nu mai răspundea la telefon. 

Pentru că tot mai multe persoane și-au dat seama că au rămas fără mâncare de sărbători, și-au postat experiența în online și așa au aflat că numărul celor înșelați este mult mai mare. Până în prezent, doar o singură persoană a depus plângere la poliție, dar vor face acest lucru și altele în perioada următoare. 

Femeia nu este la prima înșelătorie de acest fel, În trecut închiria un apartament fictiv celor care intenționau să meargă la UNTOLD, folosind în anunț pozele unei case din Spania. După ce le încasa avansul, nu mai răspundea la telefon. A făcut acest lucru cu 15 persoane și a fost condamnată pentru înșelăciune la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, dar și la muncă în folosul comunității. 

Citeste si: Stațiuni montane de vis și pârtii noi de schi, în România. Hai să dăm și noi o țeapă Austriei, iarna aceasta și să investim mai mult, acasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This