Taxi furat din fața unui local din Sighișoara! Hoțul nici măcar nu avea permis de conducere!

La data de 19 noiembrie 2017, ora 22:12, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Sighişoara a  fost sesizat telefonic de către un bărbat de 50 de ani din localitatea Albeşti, despre faptul că i-a fost sustras autoturismul.

În fapt, bărbatul şi-a parcat autoturismul, un taxi, în faţa unui local din municipiul Sighişoara, l-a lăsat cu motorul pornit şi a intrat în local pentru scurt timp, iar când a revenit a observat că o persoană necunoscută a plecat cu autoturismul, îndreptându-se în direcția Brașov.

Poliţiştii au procedat la darea în urmărire a autoturismului atât pe raza municipiului Sighișoara, a comunelor arondate, cât și pe raza județelor Harghita și Brașov.

La scurt timp, cu sprijinul poliţiştilor braşoveni din cadrul Postului de Poliţie Jibert, a fost identificat un tânăr, de 18 ani, care ar fi comis fapta, iar autoturismul în cauză a fost reperat pe raza comunei Dacia, din judeţul Brașov, abandonat și avariat.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că tânărul bănuit de comiterea faptei nu posedă permis de conducere iar ca urmare a testării cu etilotestul, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,74 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secției 10 Sighişoara sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Faţă de tânăr a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This