Târgul ,,Produs de Cluj” și-a sărbătorit a 65-a ediție, printr-un Succes imens, la Câmpia Turzii! (foto)

0
477

Minivacanţa de 1 iunie şi sărbătoarea Rusaliilor au constituit prilejul ideal pentru Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, de a marca cea de-a 65-a ediţie a târgului producătorilor şi artizanilor clujeni, eveniment derulat între 1 şi 4 iunie la Câmpia Turzii.

,,Aceste zile de sărbătoare au constituit ocazia perfectă pentru a celebra o ediţie aniversară a târgului tradiţional Produs de Cluj. Numărul extrem de ridicat al celor care au luat parte la manifestările dedicate, în special, celor mici, este dovada certă a faptului că şi acest popas al caravanei a fost un real succes. Ne dorim ca fiecare ediţie a acestui târg să fie o ocazie de a reuni locuitorii din diferite zone pentru a lua parte la activităţile de promovare a valorilor autentice şi a tradiţiei populare româneşti”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Gândit ca o sărbătoare a copilăriei, Târgul Produs de Cluj de la Câmpia Turzii a înregistrat cel mai mare succes de public la acţiuni desfăşurate în timpul zilei. Mii de locuitori din zonă, mai ales familii cu copii, au ales să profite de ocazia de a urca la manşa unui elicopter sau la volanul ambulanţei, dar şi al maşinilor de poliţie, pompieri, jandarmi sau al utilajelor societăţilor de salubritate şi ale domeniului public. De altfel, demonstraţiile organizate de instituţiile militare şi de ordine publică au făcut deliciul publicului, indiferent de vârstă.

O altă atracţie de mare interes au fost spectacolele artistice de pe scenă, indiferent de vârsta sau talentul protagoniştilor. La mare căutare a fost şi parcul de distracţii, dar şi standurile încărcate cu produse realizate de micii întreprinzători clujeni.

Târgul Produs de Cluj de la Câmpia Turzii a reunit cca. 50 de expozanţi, producători de ulei presat la rece, lavandă, produse apicole, costume populare, bijuterii şi alte articole de artizanat.

Următoarea manifestare expoziţională va avea loc la Dej, în perioada 16-18 iunie, ocazie cu care se va aniversa împlinirea a şase ani de la primul târg organizat de Asociaţia Produs de Cluj, entitate fondată şi finanţată de Consiliul Judeţean Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.