Târgul de Crăciun din Florești își va deschide porțile pe 30 noiembrie. Vezi locația!

0
183

Târgul de Crăciun din Florești își deschide porțile pe 30 noiembrie, când Parcul Poligon va fi îmbrăcat în veșminte de sărbătoare.

La fel ca anul trecut, Parcul Poligon din Florești va îmbrăca din nou veșminte de sărbătoare. Primarul comunei, Bogdan Pivariu, a anunțat că Târgul de Crăciun din Florești își deschide porțile pe 30 noiembrie, unde în următoarele săptămâni floreștenii se pot bucura de patinoar, de concerte și spectacole.

Târgul de Crăciun din Florești își va deschide porțile pe 30 noiembrie. Vezi locația!

„Intrăm în sezonul de magie și bucurie, pregătim și vă invităm la a 2-a ediție Winter Dream, Târgul de Crăciun din inima comunității Floreștiului, în perioada 30 noiembrie – 23 decembrie 2023, în același loc, Parcul Poligon. Împreună vom transforma parcul din Florești într-un loc de poveste, în straie de sărbătoare, unde fiecare colț al parcului va răsuna de veselia Crăciunului.

Ne pregătim să deschidem porțile patinoarului fermecat, unde fiecare se poate bucura de iarnă. Redeschidem și porțile hambarului îmbietor, plin cu bucate alese care vor satisface gusturile copilăriei, dar și gusturi moderne. Bucuria va fi întregită de un brad minunat, împodobit cu luminițe strălucitoare, simboluri ale speranței și ale solidarității comunității noastre. Serile vor fi o încântare, prin concerte speciale cu oaspeți de seamă, care vor aduce prin muzica lor un plus de fericire și magie în inimile noastre.

Când ne gândim la Visul unei nopți de iarnă, la Winter Dream, ne gândim mereu la cei mici și la cei mari, astfel Moș Crăciun va fi prezent și anul acesta în mijlocul nostru, aducând zâmbete și fericire în ochii celor mici, dar și în sufletele copiilor deveniți mari. Surprizele vor fi la fiecare colț, iar farmecul sărbătorilor va pătrunde în Parcul Poligon. Haideți să creăm împreună amintiri de neuitat, să împărtășim căldura și sărbătoarea Crăciunului în cadrul comunității noastre. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie la Winter Dream 2023, din 30 noiembrie!”, a transmis primarul comunei, Bogdan Pivariu.

În ceea ce privește artiștii care vor cânta la târg, primarul a atașat într-o postare pe Facebook și un afiș cu această listă. Este vorba despre Smiley, Puia, Cabron, Zdob și Zdub și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.