Tânără bănuită că ar fi tâlhărit un vârstnic împreună cu alte două persoane, reţinută de poliţişti orădeni.

Miercuri, 28 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, o tânără de 18 ani, din localitatea bihoreană Aleşd, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată în forma coautoratului.

Aceasta este bănuită că, la 12 iunie a.c., în jurul orei 01.40, în urma unei înţelegeri prealabile cu alţi doi tineri, cercetaţi de poliţiştii orădeni în aceeaşi cauză, reţinuţi de poliţişti şi arestaţi de magistraţi la 23 iunie a.c. (caz mediatizat la 23 iunie a.c.) ar fi acostat un orădean de 60 de ani, care se deplasa pe o stradă din municipiul Oradea şi, prin violenţă, l-ar fi deposedat de un portmoneu în care avea aproximativ 70 de lei şi acte personale, cauzându-i un prejudiciu declarat de 100 lei şi leziuni ce au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Joi, 29 iunie a.c., poliţiştii orădeni o vor prezenta pe tânăra de 18 ani în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celei în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This