Tânăr clujean reținut pentru furt și condus fără permis

0
320

La data de 29 iunie a.c., poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 Conform investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie, în noaptea de 07/08.05.2017, cel în cauză a pătruns într-un autoturism parcat pe strada Blajului, profitând de faptul că portierele erau închise, dar neasigurate cu cheia. În continuare, observând cheile în contact, acesta a pornit motorul şi a condus autoturismul, neavând permis de conducere, fiind depistat de către poliţişti lângă Staţia CFR Cluj-Napoca Est.

În noaptea de 18/19.05.2017, tânărul a intrat, prin efracţie, într-un autoturism  parcat pe strada Jiului şi a forţat contactul cu intenţia de a porni motorul, activitatea acestuia fiind întreruptă de un martor. Autoturismul a fost mutat din poziţia iniţială circa 4-5 metri, prin acţionarea ambreiajului, autovehiculul fiind parcat pe un drum în pantă.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.