Ștefania Petric și Nora Tasnadi, două tinere talente din Câmpia Turzii, premiate la Festivalul Preparing Stars – Winter Edition 2017

In data de 24 si 25 noiembrie a avut loc Festivalul Preparing Stars – Winter Edition, Baia Mare 2017, la care au participat copii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani din Zalau, Cluj, Maramureș, etc. Municipiul Câmpia Turzii a fost reprezentat de 2 (doua) eleve a Clubului de Canto Bella Musica: Ștefania Petric (8 ani) și Nora Tasnadi (14 ani). Talentul și munca lor, atent supravegheate de domnul profesor Cornel Pop s-au regasit si de aceasta data in premiile obtinute de catre cele  două fete:
– Ștefania Petric, trofeul categoriei de varsta 7-8 ani la secțiunea cântec in limba romana si locul 2 la secțiunea Winter Day;
– Nora Tasnadi, trofeul categoriei de varsta 13-14 ani la secțiunea cântec in limba romana si Marele Trofeul al Festivalul, însoțit de un premiu în valoare de 1500 lei, o tabăra organizată de PS Academy, la secțiunea cântec in limba străină.
Festivalul s-a încheiat cu un program Master class, în cadrul căreia membrii juriului: Cristina Ioan, Paula Crișan, Claudiu Bulete si Dragos Udila, au discutat cu participanții parerile lor referitoare la evoluția fiecăruia.
Multumim organizatorilor pentru aceasta experienta de neuitat si bineinteles tuturor celor care ne susțin in activitatea noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This