Stagiu de formare pentru jurnaliștii de limbă română din Serbia

0
232

Ministrul pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a avut o întrevedere, astăzi, 13 iunie, a.c. cu reprezentanţii Congresului Românilor din Serbia: Predrag Balaşevici – preşedintele Partidului Neamului Românesc, Zavişa Jurj – preşedintele Asociaţiei pentru cultură a românilor/vlahilor „Ariadnae Filum” din Bor şi Duşan Pârvulovici – preşedintele Centrului pentru Drepturile Omului de la Negotin.

Discuțiile au vizat cererile de finanțare depuse de asociațiile românești din Serbia, oportunitățile de colaborare instituțională și asociativă, precum și derularea unor programe destinate mass-media de limba română în Republica Serbia.

Ministrul a reiterat invitația de participare transmisă către membrii Congresului Românilor din Serbia la proiectul „Stagiu de formare pentru jurnaliștii de limbă română din Serbia”.

Stagiul include întrevederi cu jurnaliștii români cu expertiză pe problematica românilor de pretutindeni, întâlniri cu oficiali ai Guvernului și Parlamentului României, dar și vizite practice la studiourile de televiziune din București, Craiova și Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.