fbpx
11.1 C
București
duminică, aprilie 2, 2023

Sprijin pentru victimele cutremurului din Turcia. Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziție 2 puncte de colectare a donațiilor!

Trebuie citit

- Publicitate -

Cluj-Napoca: Sprijin pentru oamenii afectați de cutremurul din Turcia. Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziție 2 puncte de colectare a donațiilor

Comunitatea clujeană se mobilizează pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor afectați de cutremurul din sudul Turciei din data de 06.02.2023.

Ne exprimăm compasiunea pentru evenimentele recente teribile din Turcia și Siria. Împreună cu colegii mei am identificat 2 spații pentru colectarea și depozitarea donațiilor, prin care putem sprijini Consulatul Turciei, respectiv Piața Flora (cartierul Mănăștur) și Piața Hermes (cartierul Gheorgheni). Cei care doresc să contribuie cu donații în bunuri, conform solicitărilor Consulatului Turciei, sunt așteptați aici.

Sprijin pentru victimele cutremurului din Turcia. Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziție 2 puncte de colectare a donațiilor!

Pe lângă cele 2 spații ale Primăriei municipiului Cluj-Napoca, alte două puncte de colectare funcționează la sediul Consulatului Turciei și în parcarea subterană de la stadionul Cluj Arena, la cabinetul Kinetomed Arena.

Localizare și orar puncte de colectare:

– Piața Flora – aleea Padin nr. 21

orar: Luni-Sâmbătă 9:00-20:00, Duminică 9:00-14:00

– Piața Hermes – str. Albac nr. 3

orar: Luni-Sâmbătă 9:00-20:00, Duminică 9:00-14:00

– Consulatul Turciei – str. 1 Mai nr. 8, loc. Apahida (clădirea Vitacom)

orar: Luni-Vineri 09:00-17:00, Sâmbătă: 09:00-14:00

– Stadion Cluj Arena, cabinet Kinetomed Arena (cu acces din parcare subterană)

orar: Luni-Vineri 9:00-20:00

În spațiile dedicate se colectează diverse bunuri în perioada 10-15 februarie, conform unei liste de cerințe comunicate de Consulatul Turciei, care vor fi donate direct Autorității pentru Managementul Dezastrelor Naturale (AFAD).

Donațiile în bunuri solicitate prin Consulatul Turciei (doar lucruri noi și care sunt potrivite pentru condițiile de iarnã):

– haine de iarnă (adulți și copii): paltoane, geci, pelerine de ploaie, ghete, cizme, pulovere, pantaloni, mănuși, fulare, eșarfe, căciuli, ciorapi, șosete, lenjerie de corp

– corturi, saltele pentru cort, pilote, pături, saci de dormit, reșouri, radiatoare, lămpi pe gaz, butelii, termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare, alimentare neperisabile – conserve, produse de igienă și curățenie, produse de igiena feminine.

Persoane de contact pentru toate locațiile:

Ömer Korkut: +40 723 727 272

Oktay Ürük: +40 744 607 552

Pentru sprijinirea persoanelor din Siria care au fost afectate de cutremur, Organizația Națiunilor Unite UNHCR oferă mai multe informații:

https://facebook.com/UNHCR/

Citeste si: După sute de ani de cotropire otomană și lupte, istoria întoarce foaia și România ajută Turcia, în cel mai greu moment: Ambasada Turciei: ”Mulţumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru preţios”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole