Sportivii Invictus Team România, antrenamente intense

0
237

Sâmbătă, 17 iunie, lotul de sportivi al Invictus Team România va participa, începând cu ora 10.30, la Crosul Aniversar „Ziua Olimpică”, organizat de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român-COSR, la Constanța.

În deschiderea evenimentului sportiv va fi organizată, de la ora 10.00, în fața Sălii Sporturilor din localitate, o festivitate de prezentare a lotului de sportivi și al proiectului Invictus Team România.

Traseul crosului organizat de COSR, în lungime de 5 kilometri, include strada Mircea cel Bătrân şi bulevardul Mamaia. Festivitatea de premiere a fost programată pentru ora 13.30, în incinta Aqua Magic din Mamaia.

În acord cu valorile promovate în cadrul proiectului Invictus  –  solidaritate, respect și recunoștință, vă invităm să participați la acest eveniment sportiv, alături de inimoşii noştri luptători răniţi în misiuni în teatrele de operații, ori în țară.

 

***

Echipa care va reprezenta România la “Jocurile Invictus Toronto – 2017”, formată din 15 militari răniţi în teatrele de operaţii, a început cea mai intensă etapă de pregătire sportivă, ultima înainte de plecarea în Canada, programată pentru 21 septembrie.

Programul de antrenament a fost proiectat pe principiile ridicării graduale a curbei de efort, astfel încât nivelul maxim de intensitate să fie atins înaintea debutului competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.