fbpx
2 C
București
joi, decembrie 1, 2022

Sport: Naționala României va evolua, din nou, pe Cluj Arena

Trebuie citit

- Publicitate -

Cluj Arena, stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii, va găzdui joi, 17 noiembrie a.c., începând cu ora 18:30, meciul amical de fotbal dintre reprezentativele României și Sloveniei.

Sport: Naționala României va evolua, din nou, pe Cluj Arena

Iubitorii acestui sport, și toți cei care doresc să încurajeze naționala României, sunt așteptați pe arena clujeană pentru a se bucura de un adevărat spectacol.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,M-aș bucura ca un număr cât mai mare de clujeni să vină pe stadion și să susțină echipa noastră națională. Clujul a știut întotdeauna să fie o gazdă bună a selecționatei de fotbal. Mult succes, tricolorilor! ”

În ceea ce privește antrenamentul oficial al echipei României, acesta va avea loc miercuri, 16 noiembrie, de la ora 18:30.

Ulterior acestui meci, tricolorii vor mai disputa, la Chișinău, o partidă-test cu naționala Republicii Moldova. Cele două meciuri vor fi ultimele jocuri de pregătire ale selecționatei României înainte de startul preliminariilor Campionatului European de Fotbal EURO 2024.

Reamintim faptul că infrastructura de care dispune stadionul Cluj Arena, etichetat cu standardul Elite, a făcut posibilă desfășurarea la Cluj-Napoca a mai multor partide excepționale disputate între naționala României și cele ale unor țări precum Spania, Chile, Danemarca sau Muntenegru.

Citeste si: https://www.abcnewsromania.ro/social/cluj-napoca-eliberarea-abonamentelor-de-transport-public-pentru-refugiati-si-persoane-cu-dizabilitati%ef%bf%bc/

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimul articole