Societate din Cluj AMENDATĂ cu 45.000 de lei pentru angajarea „la negru” a 3 persoane străine

SOCIETATE COMERCIALĂ DIN JUDEȚUL CLUJ SANCȚIONATĂ CONTRAVENȚIONAL CU AMENDĂ ÎN VALOARE DE 45.000 LEI

Reprezentanții unei societăți comerciale din județul Cluj au fost sancționați la sfârșitul săptămânii trecute cu amendă în valoare de 45.000 lei, pentru primirea la muncă fără forme legale a trei cetăţeni din Camerun. Pe numele a doi străini au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 30 de zile.

Activitatea de prevenire și combatere a muncii nedeclarate a străinilor reprezintă o prioritate a polițiștilor de imigrări din Cluj, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățeanului, printr-un control permanent asupra respectării legislației în domeniul migrației.

Societate din Cluj AMENDATĂ cu 45.000 de lei pentru angajarea „la negru” a 3 persoane străine

La data de 28 ianuarie a.c., politiștii de imigrări din Cluj, în urma acțiunilor întreprinse, au identificat fără forme legale la o societate comercială de pe raza de competență trei persoane (două femei și un bărbat), cu vârste cuprinse între 25 și 36 de ani, din Camerun, care nu aveau aviz de muncă.

În cauză a fost luată măsura sancționării societății cu amendă în valoare totală de 45.000 lei, iar ca urmare a acestei sancțiuni, societatea nu va mai putea obține avize de muncă pentru străini în următoarele 6 luni.

De asemenea în cazul a doi dintre străini a fost luată măsura revocării dreptului de ședere, fiind emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 30 de zile.  

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

SERVICIUL  PENTRU  IMIGRĂRI  AL JUDEŢULUI  CLUJ

Citeste si: MIELE România amendată cu 52.000 de lei de ANPC. Mai multe produse cu nereguli au fost oprite de la vânzare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This